Referenties en ervaringen

Regulier

Wij zijn continue bezig om mooie oplossingen voor onze opdrachtgevers te realiseren, waaronder Nuon, Essent en Slim wonen! Jaarlijks leveren we mooie projecten op samen met onze vijftien teams plaatsen we elke dag zo'n 15 tot 20 installaties van gemiddeld 10 panelen met een opbrengst van 3.500kWh per adres.

Voor de komende periode staan meer dan 1000 adressen gepland. Waarbij wij onze klanten weer blij maken met het kunnen opwekken van hun eigen energie, waarbij wij hen onafhankelijk maken van de grillige prijsbewegingen van de stroomprijs op de markt.

Klein zakelijk:

Ook voor de klein zakelijk markt bouwen we wekelijks aantrekkelijke zonne-energie installaties. Zo hebben we de afgelopen periode voor onder andere Multimate, FP Collections, Volvo Bruins, en Stichting Nieuw Unicum hun installatie gebouwd. Een opwek installatie levert voor de klant tussen de 15.000 en 85.000kWh op.

Groot zakelijk:

Voor de groot zakelijke markt helpen we onze klanten bij hun SDE projecten. Zo hebben we een doorlopend contract voor onder andere Ecorus Home t.b.v. woningbouwcoöperaties.

Dakzaken:

Naast de reguliere markt, de klein zakelijk markt en de groot zakelijk markt hebben we prachtige projecten mogen opleveren op het gebied van grond en dakzaken. Bijvoorbeeld bij HLS te Almelo, Ter Steege in Rijssen en Autosoft in Enschede.